In ofertele apartamentelux.ro gasesti apartamente de vanzare sau de inchiriat in zona Aviatiei, zona Promenada Mall, zona Dimitrie Pompei, zona Lacul Floreasca, zona Nicolae Caramfil, zona Cortina Residence, zona Baneasa, zona Fabrica de Glucoza, zona Barbu Vacarescu.
Iti oferim cele mai bune oferte pentru apartamente 2 camere, 3 camere, 4 camere si penthouse-uri in zona Aviatiei.
Doar pe apartamentelux.ro gasesti ansambluri rezidentiale noi cu oferte premium din zona Aviatiei.
Iti oferim apartamentul mult visat in ansamblu rezidential nou cu facilitati de top: lift premium, finisaje de calitate, tamplarie de aluminiu, sala de fitness, vederi panoramice, fatade ventilate, parcari subterane, supraveghere video, arhitectura moderna, la doar 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Daca job-ul tau este in cladirile de birouri din hub de business Pipera – Dimitrie Pompei, atunci este o optiune naturala sa locuiesti in cartierul Aviatiei. Astfel, castigi timp pentru hobby-ul tau dar si pentru a te bucura de familie sau prieteni. Cauta-ti acum apartamentul preferat cu 2 sau 3 camere, luminos, cu design modern si terasa spatioasa. Vezi ofertele din site-ul apartamentelux.ro !
Pe apartamentelux.ro gasesti apartamentul de 3 camere visat la doar 5 minute de Parcul Herastrau, in zona de Nord, intr-un imobil nou cu apartamente decomandate, perfect finisate. Zona Aviatiei iti ofera acces facil catre locul de munca, metrou si scoli.
Aflat in vecinatate, Promenada Mall iti ofera confortul urban de care ai nevoie, cu facilitati premium: farmacii, banci, restaurante, cafenele, sala de fitness, magazine si food court, la 5 minute distanta de apartamentul tau de lux din zona Aviatiei. Calitatea vietii clientilor este cea mai importanta cand vine vorba de o locuinta in zona Aviatiei.
Pe apartamentelux.ro gasesti oferte de apartamente de 4 camere si penthouse-uri cu vederi linistite, zona Aviatiei, fiind una din cele mai apreciate din punct de vedere al dezvoltarii imobiliare, la cele mai bune preturi. Tu si familia ta veti fi cei mai fericiti sa locuiti intr-o zona ca Aviatiei Baneasa, una din cele mai bune zone din Bucuresti.
In zona Lacul Floreasca iti oferim apartamente premium pentru confortul si linistea ta, fiind una din zonele verzi ale Capitalei cele mai cautate si mai apreciate. Bunul gust al finisajelor folosite la apartamentele din aceasta zona te vor convinge sa iei decizia de achizitie mai usor! Cauta in ofertele noastre!
Ofertele noastre nu se limiteaza doar la ansambluri nou-construite. Da un scroll in site si gaseste acum cele mai noi oferte de vanzare si inchiriere in zona Baneasa-Aviatiei pentru apartamente de calitate, decomandate, cu finisaje moderne si oferte certificate.
Oferta diverisificata de apartamente de lux pe care site-ul nostru o pune la dispozitia clientilor nostri indeplineste nevoile si exigentele pe care fiecare proprietar le are. Calitatea proprietatilor din zona Aviatiei este certificata de finisajele si dotarile pe care le au.
Consultantii nostri imobiliari te ajuta sa cumperi in siguranta si sa beneficiezi de oferte verificate in zona de nord, in cartierul Aviatiei, Baneasa, Dimitrie Pompei, Soseua Pipera pentru apartamente de lux, de vanzare sau de inchiriat.
Daca vrei sa investesti intr-un apartament nou intr-o dezvoltare imobiliara de calitate, intra acum pe apartamentelux.ro, pentru a vedea cele mai bune oferte de lux din zona Aviatiei!