Daca vrei sa achizitionezi un apartament de lux in cartierele Domenii sau Aviatorilor, apartamentelux.ro este solutia potrivita.

Zona Aviatorilor si zona Domenii sunt zone cu o arhitectură de poveste cu locuinte premium, daca vrei sa cumperi locuinta de lux care sa indeplineasca

Constructiile sunt realizate intr-o ambianță calda și sofisticată cu materiale premium, alese pentru a satisfice cele mai exigente gusturi, aici gasim apartamentele de lux ce iti oferă un standard înalt de funcționalitate si siguranta investitiei.

In  ambele zone iti oferim o varietate de apartamente de lux si apartamente premium cu 2 camere, 3 camere sau 4 camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri unde te poti bucura de terase spatioase, unde vederile sunt panoramice catre Parcul Kiseleff, Parcu Herastrau, Parcul Agronomiei  sau Parcul Copilului.

Gândite în detaliu, apartamentele includ spații de depozitare, spații mari pentru dressing în dormitoare, balcoane si terase spatioase, sunt construite pentru a oferi o combinatie perfecta pentru omul modern: comoditate, destindere și confort.

Cand vine vorba de amenajarea unui apartament de lux optam pentru culori vesele temperate de mult alb,  poate o paleta cromatica care este pusa in valoare de lumina naturala pentru a face spatiul mai cald si primitor, indiferent  de ce vom alege un lucru este cert, aceste apartamente au proprietari norocosi.

Sau poate vrei sa investesti!

Sunt zone cautate in piata chiriilor, pe langa faptul ca sunt zone centrale, sunt cele mai cotate zone de  business, cat si in apropierea celor mai mari Universitati de prestigiu din centrul Bucurestiului.

Ambele cartiere sunt pozitionate in zone foarte linistite, verzi si foarte cautate in nordul Bucurestiului, cu un acces usor spre centrul Bucurestiului cat si catre alte zone de interes, fiind facilitata de numeroase mijloace de transport (autobuze, troilebuze, metrou) si in apropierea multor puncte de interes: Piata Victoriei, Piata Romana, Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff, Parcul Agronomiei, Piata Presei Libere, Muzee, Monumente istorice (Arcul de Triumf, Statuia Aviatorilor, etc.), Televiziunea Romana, Spitalul Elias, Manastirea Casin, Centre Comerciale, restaurante, gradinite, scoli si licee de prestigiu.

Timpul petrecut in familie este unic, alege sa ajungi acasa cat mai repede din orice zona a Capitalei. Stim cat de pretios este timpul tau si nu vrem sa il pierzi in trafic.

Tot ce facem, facem cu entuziasm, cu dorința de a iti oferii cea mai buna casa pe care să o numești “Camin”.

Pe site-ul nostru gasesti o gama diversificata de apartamente, decomandate, semidecomandate, mobilate, etaje inferioare sau superioare, compartimentate inteligent si elegant, cu un design unic, o gama complexa din care tu si familia ta sa alegeti locuinta perfecta pentru un viitor camin. Fiecare apartament, duplex sau penthouse, ca este intr-un ansamblu rezidential finalizat sau la stadiu de proiect, vine cu o oferta personalizata.

Experienta noastra in piata imobiliara in vanzarea apartamentelor,  in inchirierea lor, mii de client multumiti, o echipa  de profesionisti, ne recomanda si ne ajuta  sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea locuintei perfecte.

Intra pe apartamentelux.ro pentru a vedea cele mai bune oferte de lux din zona Domenii si Aviatorilor!