Zona Dorobanți este una din zonele istorice din București si este construita in jurul strazii Calea Dorobanti, intreaga zona fiind concepută de la bun început pentru a forma un cartier exclusivist in anul 1878 si continua si astazi sa ofere cele mai interesante si exclusiviste oferte de proprietati de lux pe care le vei gasi doar pe apartamentelux.ro.

Cartierul Dorobanți este invecinat la sud de Piața Romană, la sud-est de strada Mihai Eminescu, la est de strada Polonă și cartierul Floreasca, la nord-est de cartierul Primăverii, la nord de Parcul Herăstrău, la vest de Bulevardul Aviatorilor și Piața Victoriei și la sud-vest de Bulevardul Lascăr Catargiu. Zona Dorobanti Primaverii ofera clientilor patru stații de metrou: Aviatorilor, Victoriei, Piața Romană și Ștefan cel Mare pentru un acess rapid si ieftin catre birou sau locuinta.

Dorobanti este astazi unul dintre cele mai cautate si luxoase cartiere din Bucuresti, datorita vilelor si caselor exclusiviste care au trecut testul timpului, cat si apartamentelor noi de lux din ansamblurile rezidentiale nou construite care pastreaza eleganta si prestigiul cartierului.

Pe apartamentelux.ro vei gasi cele mai interesante oferte de imobile premium de lux, apartamente de lux de 3 si 4 camere cat si penthouse-uri in cartierul Dorobanti, singura zona din Bucuresti a caror strazi sunt denumite dupa capitalele europene. Astazi, cartierul Dorobanti Primaverii este animat de cafenele, cele mai bune restaurante si terase exclusiviste din Bucuresti. In zona “capitalelor”: Str Londra, Str Atena, Str Rabat, Str Washington, Str Tirana, Str Roma, Str Paris, Str Venezuela, Str Argentina, Str Brazilia, apartamentelux.ro iti ofera proprietati pentru resedinta, dar si proprietati de top pentru sedii de ambasada, vile pentru sedii de firma sau clinici medicale.

Calea Dorobanti este zona din Bucuresti care iti ofera atat spatii comerciale pentru magazine de lux cat si pentru apartamente cu suprafete generoase, pentru, pentru persoanele care isi doresc o proprietate de lux perfect pozitionata, care sa ofere confort si liniste in inima orasului. Proprietarii se pot bucura de finisajele de lux pe care le ofera imobilele nou construite cu dotari de top, dar si de facilitatile premium pe care le ofera zona.

Zona Primaverii reprezinta zona cea mai exclusivista a Bucurestiului, oferind case, vile si apartamente de 3, 4, 5 camere cu cele mai rafinate finisaje in cea mai apreciata zona de lux din capitala.

Pe langa casele, vilele si apartamentele de lux pe care le oferim, venim si in intampinarea companiilor care doresc un sediu de birou elegant, cu bun gust in mijlocul unei comunitati selecte. Vedeti ofertele noastre din site-ul apartamentelux.ro ca sa va convingeti!

Cauta acum ofertele de pe apartamentelux.ro la cele mai bune preturi din piata, ce  vor satisface nevoile oricarui client premium, care cauta toate facilitatile de lux pe care Calea Dorobanti, Primaverii, Bulevardul Aviatorilor si zona Capitale le ofera.

Brokerii nostri imobiliari specializati in vanzari si inchirieri de apartamente pe zona de lux,  ofera suport profesionist si de calitate clientilor, care doresc sa achizitioneze o proprietate in aceasta zona.

Serviciile noastre premium de vanzare si inchiriere vile, case, apartamente si spatii comerciale aduc satisfactie clientilor si ofera garantia unei alegeri corecte si informate.

Pe apartamentelux.ro iti gasesti proprietatea de lux visata, in cele mai bune dezvoltari rezidentiale noi, la cele mai bune preturi din piata imobiliara din Bucuresti.