Zona Herastrau a cunoscut o dezvoltare rapida din punct de vedere imobiliar, fiind una din zonele de  lux, exclusiviste ale Bucurestiului.

Dezvoltarea zonei s-a datorat parcului Herastrau, dar si restaurantelor si cluburilor de lux din proximitate. Zona Herastrau mai este cunoascuta si ca zona “mondena” a orasului fiind un loc de intalnire al vedetelor locale dar si al oamenilor de afaceri.

Desi este o zona VIP totusi este o zona ataragatoare pentru familii datorita parcului dar si scolilor si liceelor de top aflate in vecinatate.

Pe apartamentelux.ro gasesti cele mai bune oferte de ansambluri rezidentiale cu apartamente noi de vanzare la cele mai bune preturi din piata.

Apartamentelux.ro va ofera o gama larga de proprietati in zona Herastrau: garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, penthouseuri si vile. Ofertele sunt atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere.

Apartamentele sunt spatioase, finisate cu materiale de lux si facilitati premium care confirma prestigiul zonei Herastrau. Pe apartamentelux.ro gasesti cele mai bune oferte pentru un imobil elegant, de calitate care sa ofere confort! Calitatea vietii creste atunci cand locuinta dorita indeplineste nevoile fiecarui proprietar. Intra in site sa vezi ce gasesti!

De asemenea, poti gasi oferte de vanzare sau de inchiriere si pentru cei care doresc sa isi dezvolte activitatea profesionala in zona, prin inchiriere sau vanzare de spatii de birouri. Consultantii nostri imobiliari sunt pregatiti sa va faca o analiza riguroasa si echitabila in cazul in care clientii doresc sa faca o investitie.