Central Address Residence

 • de la 51.900 Euro +Tva
77, Strada Năsăud, Rahova, Sector 5, București, 052063, România, Unirii,
 • Suprafete apartamente
 • Inaltime imobil
De vânzare Ofertă

Central Address Residence

77, Strada Năsăud, Rahova, Sector 5, București, 052063, România, Unirii,
 • de la 51.900 Euro +Tva

Prezentare generală

ID-ul proprietății: ApLux22770
 • Suprafete apartamente
 • Inaltime imobil

Detalii

Updated on ianuarie 16, 2023 la 8:17 pm
 • ID-ul proprietății: ApLux22770
 • Preț: de la 51.900 Euro +Tva
 • Tipul de proprietate: Ansamblu rezidențial
 • Vanzare/Inchiriere: De vânzare
 • Oraș Bucuresti
 • Stat / Judet București
 • Zona Unirii
 • Țară Romania

Descriere

Un proiect fabulos și îndrăzneț, încărcat cu personalitate și plin de farmec este gata să acomodeze planurile și viitorul tău în inima Bucureștiului, chiar în zona Unirii aproape de Parcul Carol. Central Address reprezintă un ansamblu rezidențial deosebit de versatil cu o arhitectură rafinată și transpusă cu stil în detalii distincte ce îmbracă frumosul. Poziția sa excelentă îl situează pe locurile importante în segmentul rezidențial, construcția oferind un cumul nemărginit de facilități și beneficii de care se pot bucura necondiționat viitorii rezidenți. Ansamblul rezidențial se învecinează cu diverse puncte de interes importante din capitale precum Piața Unirii ce se situează la o distanță de 7 minute. Parcul Carol și Parcul Tineretului sunt dispuse la doar 2 minute distanță de complex. Liberty Center Mall se află la doar 2 minute distanță. Stația de Metrou Academia Militară vă oferă acces facil către celelalte zone metropolitane ale capitalei.

Central Address îmbracă o arhitectură ultra-modernă cu valențe contemporane ce emană un aer revigorant ce împrăștie emoții și un spectru aparte de sentimente profunde. Conceptul arhitectural este unul unic proiectat de echipe desăvârșite de proiectanți și arhitecți cu expertiză internațională. Cele de 5 clădiri de imobile Central Address dețin regim de înălțime 2S+P+11E și sunt compuse dintr-un total de 1375 de apartamente compartimentate inteligent și funcțional în câte 1, 2, 3 respectiv 4 camere. Suprafețele utile sunt cuprinse între 39,9 – 70 mp utili. Finisajele de înaltă calitate coroborate cu materialele Premium de ultimă generație transformă acest proiect într-unul de vis în care predomină o ambianță cromatică de invidiat și confortul absolut. Spațiile vitrate mari dispuse pe lungimea pereților transformă încăperile mai luminoase și mai aerisite, oferind clipe incomensurabile de confort și relaxare în familie.

Clădirile rezidențiale sunt construite după actualele standarde europene, eficiente energetic cu tehnologii Green Homes, favorabile pentru mediul înconjurător. Materialele care au stat la baza proiecțiilor sunt cele mai sustenabile și durabile de pe piață, aducând un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. În incinta ansamblului sunt amenajate diverse spații verzi ornate cu elemente de peisagistică modernă reprezentate de arbori și plante indigene. Acestea au dat naștere unui parc fabulos chiar în interiorul ansamblului Central Address. Viitorii rezidenți se vor bucura de locuri de parcare ultramoderne și dotate corespunzător la subteranul clădirilor. Complexul este securizat și prevăzut cu barieră iar fiecare apartament dispune de videointerfon performant.

Facilități premium și finisaje:

– structura de rezistenta din cadre de beton armat,

– izolatia exterioară cu polistiren expandat,

– centrală termică individuală,

–  parchet multistratificat Egger,

– placi ceramice in bai, holuri si bucatarie

– obiecte sanitare premium Ideal Standard

– tamplarie Veka cu sticlă și tripan Low-e, 4Seasons.

Informatii de contact

Vezi proprietăți

Cereți detalii despre această proprietate

Anunțuri similare

Compare listings

Comparaţie
Alin Cirstea
 • Alin Cirstea