Ansambluri rezidentiale

139 Proprietăți
Filtrează după:

Piata imobiliara din Bucuresti se diferentiaza de cea a multor orase europene prin cateva particularitati care tin atat de cerintele cumparatorilor cat si de oferta dezvoltatorilor. Ansamblurile rezidentiale sunt o caracteristica speciala a pietei rezidentiale din Romania pentru ca oferta este foarte variata si complexa, dezvoltatorii intrecandu-se in creativitate si generozitate daca luam in calcul facilitatile oferite.
In general, un ansamblu residential este compus din mai multe cladiri de locuinte, care poate fi format fie dintr-o anumita tipologie de constructii: apartamente sau case ori o compunenta mixa, ce imbina casele cu apartamentele. Cele mai intalnite tipologii sunt acelea ale apartamentelor- sau caselor.
Marele avantaj al alegerii unei locuinte intr-un ansamblu rezidential consta in aceea ca acolo se formeaza o cumunitate cu aspiratii commune, activitati asemanatoare si tipologii compartmentale umane similare. Majoritatea ansamblurilor dispun de sisteme securizate, fapt ce conduce la creearea acelei comunitati care se stie si convietuieste intr-un spatiu asemanator.
Un alt mare avantaj al ansamblurilor rezidentiale este ca locuitorii platesc pentru aria locuita efectiv si  mult prea putin pentru spatiile commune care de cele mai multe ori vin cu facilitati importante. Ansamblurile rezidentiale de lux imbina armonios cladiri cu arhitectura moderna cu spatii verzi ample si facilitati compplexe, pentru a oferi rezidentilor un nivel ridicat de confort si siguranta. Dintre acestea, cele mai intalnite sunt spatiile verzi, unele cu deschidere catre lac, in functie de amplasamentul proiectului, locurile special amenajate pentru copii, pana la zone SPA cu Sali de fitness si piscna. Alte facilitate oferite in ansamblurile rezidentiale cu cele mai inalte standard sunt: inovatiile tehnologice si conceptul smart home, controlabil digital, receptii in interiorul cladirilor, solutii peisagistice, mobilier urban, longe pentru networking si relaxare.  Cele mai noi ansambluri acorda o mare atentie mediului inconjurator folosind solutii minim invazive si grija pentru colectarea deseurilor. Prezenta statiilor de incarcare pentru masinile electrice sunt un alt “must have” pentru ansamblurile rezidentiale de lux.
Viitorul este responsabilitatea prezentului iar eficientizarea din toate unghiurile, incepand din stadul de proiectare constructive, punere in functiune, predare si continua cu activitati de ingrijire ulterioara, de aceea marile ansambluri rezidentiale de lux ofera servicii de Facility Management, esentiale pentru meninerea promisiunii de livrare la termen si la standardele inalte promise.

Pentru cresterea eficientei mentenantei in perioada de exploatare cat si pentru respectarea obiectivelor de sustenabilitate, complexele rezidentiale se proiecteaza cu sisteme de mare impact si siguranta.ce vizeaza controlul tuturor echipamentelor insatalate intr-o cladire, cu scopul reducerii consumului si optimizarii functionarii acestora in conditii maximede confort si siguranta.
Fiecare dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti poarta o amprenta personala si creeaza un stil de viata aparte rezidentilor din acea comunitate.

Compare listings

Comparaţie