Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

Site-ul apartamentelux.ro este proprietatea SC R&D Real Estate Advisers SRL. Site-ul apartamentelux.ro.ro este administrat şi operat de către SC R&D Real Estate Advisers SRL

Vă informăm în cele ce urmează despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legatură cu produsele și serviciile oferite, inclusiv prin intermediul website-ului nostru.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic Politica de Confidențialitate, pentru a ne alinia oricăror modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website versiunea actualizată a Informării privind Politică de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul paginii GDPR prin accesarea link-ului de acces.

Această politică de confidențialitate se aplică și în cazul informațiior personale pe care le colectăm prin alte mijloace și pe care le adăugăm la informațiile personale colectate prin operarea și livrarea serviciilor și a produselor noastre.

Această politică de confidențialitate este încorporată și este supusă Termenilor și Condițiilor noastre de funcționare.

R&D Real Estate Advisers S.R.L. utilizează informaţiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

 • Pentru a vă oferi produsele şi serviciile pe care le-aţi solicitat.
 • Pentru a oferi şi furniza informaţii despre produse şi servicii similare şi/sau conexe.
 • Pentru a personaliza şi îmbunătăţi experienţa dvs. pe Site-ul www.apartamentelux.ro
 • Pentru a îmbunătăţi la modul general produsele noastre şi Site-ul www.apartamentelux.ro şi în alte scopuri comerciale interne.

 

 • Folosim un certificat SSL pentru a-ti oferi o conexiune securizata
 • Folosim cookies pentru a iti face navigarea mai usoara( ale furnizorilor de publicitate, ale partenerilor de analizare a traficului( vezi detalii mai jos)
 • Nu permitem postarea de comentarii pe site
 • Colectam adresa ta de email daca ne trimiti mesaj prin intermediul formularului de pe site sau la adresa contact@apartamentelux.ro
 • Analizam traficul de pe site prin intermediul partenerilor( Google Analytics)
 • Putem sterge, la cerere, toate datele tale personale colectate pana acum
 • Nu divulgam nimanui adresa de email, numele, telefonul, precum si alte informatii personale ale tale, trimise de catre tine, voluntar, catre noi.
 • Ne adresam persoanelor majore( care au implinit 18 ani) iar continuarea navigarii pe site presupune ca certificati aceasta varsta.
 • Continutul site-ului(text) apartine in totalitate autorilor si nu poate fi copiat, reprodus si republicat.
 • Ne poti contacta la adresa de email contact@apartamentelux.ro
 • Continuarea navigarii pe site presupune citirea cu atentie si acceptarea termenilor si a conditiilor mentionate aici.
 • Apelurile telefonice sunt inregistrate in scopuri de marketing, iar prin acceptarea termenilor si conditiilor, va dati acordul pentru acest lucru.

 

Respectam toate drepturile care sunt prevazute in favoarea persoanelor vizate de prelucrarile de date personale de catre Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si anume: dreptul de acces la date, dreptul de informare, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

Ne obligam sa dam curs oricarei solicitari a persoanelor vizate in vederea rectificarii sau stergerii datelor cu caracter personal sau restrictionarii prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii , precum si a dreptului la portabilitatea datelor.

Va asiguram ca nu vom oferi, vinde sau face publice datele personale (nume, adresa, varsta, gen, adrese de email etc.) catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de catre persoane indreptatite, in baza legilor in vigoare.

Cum sunt stocate si se folosesc datele cu caracter personal

-datele cu caracter personal folosite în comunicarea cu noi, (cum ar fi nume, prenume, telefon, email) nu vor fi transmise catre terti.

– în conformitate cu prevederile Legii 677/2001, menționăm că poți beneficia de următoarele drepturi aferente prelucrării datelor cu caracter personal: (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul de intervenție asupra datelor, (iv) dreptul de opoziție, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și (vi) dreptul de a te adresa justiției.

– daca doresti ca informatiile tale sa dispara de pe apartamentelux.ro poti solicita acest lucru oricand, noi urmand sa stergem total informatiile din site, inclusiv din baza de date

– bazele de date ale site-ului sunt gazduite de clausweb.ro

– site-ul apartamentelux.ro are configurat si instalat un certificat SSL, care asigura o comunicare criptata intre browser si server

– Nu oferim niciodata date cu caracter personal partenerilor de publicitate. Reclamele distribuite pot fi insa targetate comportamental si in functie de alte criterii datorita modului in care AdSense (Google) functioneaza.

– Datele de trafic ale apartamentelux.ro sunt analizate prin Google Analytics, prin anonimizarea datelor despre utilizatori

– Ne adresam persoanelor de peste 18 ani. Ca reguli generale de buna practica si prevenire a potentialelor atingeri ale drepturilor minorilor, recomandam atentia parintilor cu privire la intreaga activitate a copiilor pe internet, cel putin pana la varsta de 18 ani. Solicitam insa parintilor sau reprezentantilor legali sa continue observarea activitatii minorilor in mediul online, iar daca observa nereguli, sa ne contacteze pentru a gasi acele masuri care sa garanteze securitatea online si buna dezvoltare psihologica a copiilor.

Care sunt drepturile tale

– Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

– Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

– Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

– Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

– Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

– Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

– Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

– Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia

In cazul în care dorești să îți exerciți aceste drepturi poți trimite o cerere la adresa de email: contact@apartamentelux.ro se angajeaza sa raspunda in mod prompt oricarei cereri legate de drepturile persoanei legate de protectia datelor sale personale. Orice cerere va fi tratata cu prioritate.

Securitatea datelor cu caracter personal

– certificam faptul ca indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal;

– utilizam metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;

– Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user si parola, iar accesarea acestora se poate face doar din sediul sau punctul de lucru al firmei si doar de anumite persoane din cadrul firmei

– Serverele pe care sunt stocate bazele de date cu caracter personal sunt actualizate din punct de vedere al aplicatiilor software (sistem de operare si aplicatii)

– Serverele utilizate sunt securizate prin aplicatii de firewall si sunt monitorizate in mod continuu de personal calificat (administrator de sistem)

– Exista un log al acceselor pe aceste servere pentru a determina in mod clar cine si cand a accesat aceste servere

– Aplicatiile de gestionare a bazelor de date sunt instalate pe servere speciale care nu pot fi accesibile prin intermediul Internetului.

– Atat pe statiile de lucru, cat si pe servere sunt instalate programe antivirus si antispyware actualizate cel putin o data pe zi.

– Serverele pe care se stocheaza bazele de date cu caracter personal sunt gazduite in conditii de securitate intr-un datacenter ce permite doar accesul personalului certificat si autorizat.

– Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma terţelor persoane neautorizate, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens;

La solicitarea scrisă a utilizatorului, trimisă pe adresa contact@apartamentelux.ro administratorul site-ului se obligă să corecteze, să actualizeze, să şteargă sau să transforme în date anonime şi să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Latest Posts

Properties

Apartament 3 camere Lux| Dacia -Armeneasca| Comision 0| Rosetti Luxury

 • de la 237.500€
 • Camere: 3
 • Băi: 2
 • Apartamente, Apartamente 3 camere

Penthouse 3 camere Parc – Tineretului/ 90 mp + Terasa 212 mp/ Finalizat!

 • de la 275.000€
 • Camere: 3
 • Băi: 2
 • Apartamente, Apartamente 3 camere

Apartament 2 camere Mall Vitan 3 min – Mutare Rapida – Comision 0%

 • de la 108.885€
 • Camere: 2
 • Baie: 1
 • Apartamente, Apartamente 2 camere

Apartament Nou 2 camere – 2 min Mall Vitan – Mutare Rapida – Comision 0

 • de la 108.885€
 • Camere: 2
 • Baie: 1
 • Apartamente, Apartamente 2 camere

Ultima garsoniera| Investitie Sigura| MUTARE IMEDIATA

 • de la 75.000€
 • Cameră: 1
 • Baie: 1
 • Apartamente, Garsonieră

Compare listings

Comparaţie